Mange legeredskaber kan bruges hele året rundt

Efteråret er over os og det er tid til at pakke alle sommer legetøjet væk, væk med vandpistoler, have vanderen og vandkanalen og derimod begynde at tænke i noget der kan klare efterårets blæst og regn og som er velegnet til at transportere vand fra den ene vandpyt til den anden. Og samtidig skal vi også til at tænke på om kælken fra sidste år, stadig passer til junior eller om vi skal have fat i en anden til årets kælke sæson. Men bare fordi vejret bliver trist og det hedder regntøj når vi skal ud og lege, betyder det ikke at der ikke er nogle legeredskaber der kan gøre det hele til en fest. Hvis bare der er spande, skovle og trillebører nok til alle børn, så kan det kun blive en succes næste gang det regner. For børnene synes ikke det er træls med regnvejr, for så kommer der de fedeste vandpytter, som de kan hoppe i. Og noget af det fedeste børn ved er når man kan samle alt vandet fra alle de små vandpytter og samle det hele i en stor, så bliver hoppe legen bare dobbelt så sjov.
Samt nævnt ovenfor er det ikke en hindring for børnene, at vejret er gråt, vådt og kedeligt og en tur på rutsjebanen eller en svingtur i gyngen, bliver bare dobbelt sjovt, når man kan lande i en vandpyt for enden af rutsjebanen og det er en dejlig fornemmelse at snurre rundt på gyngen samtidig med at man kigger op i regnen og lader det rammer en i ansigtet.
Og så længe sneen og frosten ikke har sat ind, så er trampolinen også stadig et fantastisk alternativ på en grå og regnvåd dag. For selvom det regner er det stadig sjovt at hoppe rundt og det ændrer jo ikke på alle de gode egenskaber, der er ved at hoppe i trampolin. Og hvorfor ikke udnytte chancen til at træne alle de fede tricks, som de har lært hele sommeren.
Så bare fordi at det er efterår og gråvejr, er der stadig mange legeredskaber der kan benyttes og give mange gode legetimer.