Pift festen op med den rette udklædning

Vi kan vist alle hurtigt blive enige om, at udklædningsfester bare generelt er langt sjovere end en ganske almindelig fest. Når der er et tema til en fest, som man skal klæde sig ud efter, er der som regel også en masse lege, som passer til det givne tema, og alt dette er bare med til at gøre aftenen lidt sjovere. Men det giver selvfølgelig også et andet ansvar til dem, der ska... Læs mere »

En mooncar giver både god leg og god motion til børnene

På legepladserne rundt omkring i institutionerne vil der altid være noget legetøj, der er mere populært andet noget andet og et af de legeredskaber der virkelig kan være kamp om er cykler og heriblandt er også den populære mooncar. Den er klart en klassiker og med sine mange år på bagen, er den nok også kommet for at blive ligeså mange år endnu hvis ikke flere. Den helt opr... Læs mere »

Berg trampolin med print tilfører ekstra sjov til hopperiet

Forårssæsonen er over os og snart vil alle haver spirer af dejlige blomster, men ikke mindst af børn der nyder at de igen kan komme ud og lege, uden at de skal pakkes ind i vintertøj og store støvler. Og igen vil alle legeredskaberne blive fundet frem legehuse, sandkasser, gynger og ikke mindst trampoliner. Det er en af de helt store mode diller, som ikke ændrer sig fra år til... Læs mere »

En trampolin er rigtig god for balanceevnen og motorikken

Snart vil man igen, når man går rundt i et hvilket som helst villa kvarter, kunne se børnenes legeredskaber dukke op igen og kælke og sne skovle er på vej op på loftet, nu når sneen ikke længere er her. Et af de mest omdiskuterede legeredskaber er den meget populære trampolin. Men hvorfor er det at den har skabt så meget omtale – det er blandt andet fordi, at der sker en del u... Læs mere »

En slæde er det bedste transport middel når der ligger sne

Årstiden siger os at det er vinter, men kigger vi ud af vinduet så er der ikke meget der taler for at det er tilfældet. Julen og vinteren er i manges hoveder forbundet med sne og frostgrader og kælketure i juleferien. Mange har nok også allerede været på loftet og hentet en kæle eller en slæde ned til ungerne så de er klar når de første snefnug melder sig. Hvad er bedre end at ... Læs mere »

Mange legeredskaber kan bruges hele året rundt

Efteråret er over os og det er tid til at pakke alle sommer legetøjet væk, væk med vandpistoler, have vanderen og vandkanalen og derimod begynde at tænke i noget der kan klare efterårets blæst og regn og som er velegnet til at transportere vand fra den ene vandpyt til den anden. Og samtidig skal vi også til at tænke på om kælken fra sidste år, stadig passer til junior eller om ... Læs mere »

Alt i legetøj. BRIO Classic & Hama Legetøjs Perler hos Heaven4kids.

Så har vi fået en ny kollektion hjem fra det populære BRIO som har eksisteret siden 1884 og som har vundet ”Best in show” prisen op til flere gange. BRIO Classic består blandt andet af baby legetøj som rangler, dyr og heriblandt også det meget populære køkken og gå vogn. BRIO er kendt i store dele af verden og er kendt for deres super gode kvalitet af legetøj hvor det meste af ... Læs mere »

Elcykler får dig hurtigere frem

Der er ingen tvivl om, at det er utrolig rart at tage en tur på cyklen når det er sommer og solen bare brager ned fra himlen, så man kan få noget godt sol og en god farve på sin hud. Når man cykler mærker man ikke rigtigt, at man får sol og når man er i bevægelse vil solen – alt andet lige – fordele sig lidt mere ud over hele kroppen. Hvis du som et plus på kontoen prøver at kø... Læs mere »

Løbecykler er en alternativ form for cykling

Hvis du har børn som er ved at være den alder, hvor de skal lære at køre på cykel vil det være en god idé at investere i en løbecykel, så dine børn kan gøre sig deres første erfaringer med cykling. Med løbecykler får dine børn sig de første erfaring med at bevæge sig uden hjælp fra andre og det kan gøres over en længere afstand. De kan køre på den i et ujævnt terræn og selvom... Læs mere »

Babylegetøj fra Fisher Price

Fisher Price er toopkvalitet til de mindste børn Der findes fantastisk mange former for babylegetøj på markedet og det er vigtigt man er opmærksom på babyens alder, for det kan faktisk have en stor betydning om det er 6 måneder eller 12 måneder gammel. Man kan naturligvis altid diskutere hvornår overgangen fra babylegetøj til børnelegetøj skal ske, men det er afgørende at d... Læs mere »

LEGO Julekalender

LEGO har fået et nyt medlem i deres populære serien indenfor julekalender. Den kendte LEGO Julekalender er kommet i en LEGO Friends udgave, som rammer plet ligetil pige publikummet, og den første version i 2012 var da også den mest solgte julekalender på det Danske marked. Eller fortsættes serien med alle 3 julekalendere, som de senere år har været absolut succesfuld, for LEGO.... Læs mere »

Barbie Nyheder

Igen iår ventes Barbie dukkerne og dominere indenfor gaverne til pigerne. Der er kommet mange lækre nyheder fra Matell og Barbie universet. Også andre producenter såsom Mega Bloks og mange andre kommer med komplette produkprogrammer indenfor Barbie. Også aktivitets artikler såsom malebøger og meget mere kan fåes med flotte Barbie motiver. De mest populære produkter iår inden... Læs mere »

LEGO Lone Ranger

LEGO har udviklet en sprit ny serie som tager udganspunk i western tiden, navnet på serien er LEGO Lone Ranger fra dengang hvor der var skurke og helte til. Togrøverier, guldtransporter og skyderi var hverdagskost, og der var actionb på tilværelsen. LEGO Lone Ranger er inspireret af den nye film med Johnny Depp i hovedrollen som krigeren Tonto. LEGO Lone Ranger serien er i star... Læs mere »

LEGO Friends

Pigeserien der tog pigerne med storm. Serien, er både gennemtænkt og gennemført, og LEGO Friends har derfor fået den annerkeldese den fortjener. LEGO Friends, er iår blevet udvidde betydeligt, med helt nye sæt, som alle ligger i medium størrelserne. Senere på året, kommer delfinbåden, som er en stor flot båd med LEGO friends tilbehør i masservis. Delfinbåden kommer iøvrigt til ... Læs mere »

Playmobil Prinsesse Slot

Den Tyske legetøj gigant Playmobil har de senere år gjort det klart at de satser ligeså meget på pigerne som drengene. De nye serier med dette flotte Playmobil Prinsesse Slot 5142 i spidsen er udset til at blive den helt store sællert her op til julehandlen. Slottet er ikke mindre end fantastisk flot med masser af flotte detaljer. Til prinsesse slottet fåes der ca. 10 sæt hvor ... Læs mere »

Legetøj

I den sjove verden for børn, hvor fantasien gang på gang bliver udfordret, finder man indenfor legetøj mange sjove nyheder som er beregnet til at komme i handlen til dette års jul. Nogle af de store producenter såsom LEGO, Hasbro og Mattel kommer iår med nogle hamrende gode ideer og nye mærker. LEGO kommer med Monster Fighters og Friends til henholdsvis drenge og piger. Mattel ... Læs mere »

LEGO Technic 4WD Crawler

Så kom der endelig nyheder i LEGO Technic kategorien. Vi har et stykke tid savnet en nyhed i den store ende, alså et 1500,- krones sæt fra LEGO. Denn model LEGO 9398 Technic 4WD Crawler er en rigtig kraft karl som er detaljeret som vi kender det fra Unimog modellen tidligere, med der er en stor nyhed på LEGO Technic 4WD Crawler, da den er fjernstyret med en ny Infarød fjernbetj... Læs mere »

Phister & Philina

Der findes efterhånen mange Danske børnetøj mærker. Fælles for de fleste er at kvaliteten er relativ høj, men i diis tider, kan det også blive for meget af det gode. Nogle mærker har forstået at brede sig, så de også favner de billigere priser. Mærket Phister & Philina har netop forstået dette budskab, og de ha forstået at etablere sig bed i hele markedet for børnetøj. Phis... Læs mere »

Hot Wheels Light Speeders

Så er der endelig en kæmpe nyhed fra Amerikanske Hot Wheels. Serien som startede med simple metalbiler, er nu blevet en samling af seje racerbaner mm. Nyheden er Hot Wheels Light Speeders der er en helt ny sej bane som indeholder en komplet racerbane, med affyringsrampe, og et væld af detaljer. Hot Wheels Light Speeders indeholder desuden en lyspen, som man kan bruge til at des... Læs mere »

KRE-O Battleship

Så er der nyt til alle dem som elsker at samle f.eks LEGO klodser. Nu kommer der nemlig en pendant til den berømte klodse, nemlig KRE-O Battleship som er en serie fra Hasbro som har taget udgangspunk i den almindelige LEGO klods, men her er der tale om nogle super seje byggesæt til speciel drenge. Indenfor legetøjs verdenen er det da heller ikke hvem som helst, der blæser til k... Læs mere »