Boksmadrasser er i nogle tilfælde bare klart det bedste valg

Ligesom Guldlok fra det gamle eventyr, skal du også prøve en seng, for at vide om det er den rigtige for dig. Nogle modeller vil måske være for faste, andre måske for bløde, det er vigtigt, at du får lige den der passer bedst til dine begov og din krop. Og ligesom de tre bjørne, er vi alle forskellige og har brug for forskellige typer madrasser. Der er ingen videnskabelig konse... Læs mere »

Diskusprolaps behandling behøver ikke at være et kirurgisk indgreb

Pleje af en patient med en lumbal diskusprolaps, er langt fra standardiseret og i et vist omfang, skal behandlingen individualiseres til den enkelte patient. De behandlingsmuligheder der er, for en lumbal diskusprolaps vil i høj grad afhænge af, hvor lang tid patienten har haft hans eller hendes symptomer og sværhedsgraden af ​​rygsmerterne. Andre overvejelser indbefatter arte... Læs mere »

En billig topmadras dækker måske ikke alle dine behov – så tjek

At vælge en god madras er muligvis et af de mest kritiske aspekter, ved at sikre sig en komfortabel seng og en god nats søvn. Der er en bred vifte i valget af madrasser såvel i størrelse, struktur og selv det øverste lag. Det øverste lag af madrasser kan variere fra fast til en type med faste toppe, der giver minimal dæmpning. En topmadras har det blødeste øverste lag. Læs mere... Læs mere »

Topmadrasser har rigtig mange fordele, såsom støtte og komfort

Når du skal købe ny seng er det vigtigt at du giver dig god tid, så du får købt den rigtige og dermed opnår den bedste ligge komfort og får den mest optimale nattesøvn. Men ud over den almindelige madras kan du med fordel også købe en skåne madras til at ligge ovenpå. Og topmadrasser repræsenterer toppen af luksus i senge industrien. De er ofte forbundet med de fineste madrasse... Læs mere »

Kompressionsstrümpfe werden heute häufig von Sportlern eingesetzt

Der ganz neue Trend im Bereich Bekleidung, wenn Sie aktiver Läufer sind, sind lange Strümpfe, die anscheinend schwere und müde Beine während des Laufs und sogar danach während der Restitution vorbeugen sollten. Aber verhält es sich wirklich so, dass sie helfen können oder ist eine Modeerscheinung um die Leute dazu zu bringen, neue Ausrüstung zu kaufen. Hier sind die Meinungen g... Læs mere »

En diskusprolaps kræver ikke nødvendigvis en operation

Skiverne i halshvirvelsøjlen er ikke særlig store og der er heller ikke meget plads til rådighed for nerverne. Det betyder, at selv en lille prolaps kan indvirke på nerven og forårsage store smerter. Den arm smerter er normalt mest alvorlige som nerven først bliver klemt. En diskusprolaps i nakken kan forårsage en række symptomer i nakken, armene, hænderne og fingrene, samt og... Læs mere »

Madrasser skal købes ud fra kropsbygning og individuelle behov

Mange ved ikke hvor vigtig vores seng egentlig er, for at få en god dag. Selvom det egentlig er om natten vi ligger i vores seng, så har vores nattesøvn stor indvirkning på vores overskud, glæde og optimisme. Og for at du kan opnå at få den mest optimale nattesøvn, er det vigtigt at jeres madrasser passer lige præcis til den individuelle. Rigtig mange mennesker får ikke det o... Læs mere »

En boksmadras er til dig der kun sover i sengen

Når der skal vælges ny seng er der et par gode råd, det er vigtigt at have i baghovedet, så man kommer hjem med den helt rigtige seng. Men da alle kroppe ikke er ens er det nogle guidelines som skal tilpasses den enkelte. Når vi taler om senge er der både en boksmadras, elevationssenge og springmadrasser og hvilken model skal man vælge. Det afhænger meget af hvad sengen skal b... Læs mere »

Kompressionsstrumpor hjälper mot trötta ben under träning

En av de populäraste motionsformerna är löpning. Väldigt många tycker att det är den perfekta motionsformen eftersom man själv bestämmer när man vill träna och hur lång tid man vill lägga på träningen. Det ger också frihet eftersom alla kan vara med, oavsett av om man jobbar morgon, middag, kväll eller natt. Man ger sig bara iväg på en löprunda när tiden tillåter och samtidigt ... Læs mere »

Dobbelt dyner er til dig der elsker at putte under dynen

Vi går den årstid i møde hvor mange synes det er træls at tæerne stikker uden for dynen eller man vågner ved at ens partner har snuppet hele dynen. Måske lå i sammen under den ene dyne da i faldt i søvn og så er i drejet væk fra hinanden og den ene har snuppet dynen med sig. Denne problematik kan løses med dobbeltdyner. Mange siger at de ikke kan sove under samme dyne som dere... Læs mere »

En diskusprolaps kan nogle gange heles af kroppen selv

Inde i ryggen sidder rygsøjlen og imellem knogler sidder der nogle diskus skiver. De bliver også kaldet for bruskskiver, da de er lavet af sejt brusk ligesom det brusk vi har i den inderste del af vores øreflip. Kernen af denne brusk ring er en gelemasse, hvilket er med til at vi har den bevægelighed i vores ryg som vi har. Denne kerne er med til at agere støddæmper når vi bevæ... Læs mere »

Et handicap kan ikke altid ses, det kan også godt være skjult

Der er mange i vores samfund som oplever at det kan være en stor opgave at finde sig til rette i samfundet, på arbejdspladsen, skolen eller til sports aktiviteter. Og det kan der være rigtig mange grunde til en af de helt store grupperinger er personer der er ekstra udfordret grundet deres fysiske eller psykiske funktionsnedsættelse, der gør at de ikke er helt som den gængse br... Læs mere »

Stödstrumpa förhindrar skador i benen under idrotts övningar

Alla som har gett sig in på en bana som motionslöpare har i olika omfattning upplevt problem någonstans i benen. Det är nästan omöjligt att inte överanstränga antingen knän, anklar eller hälsenor. Orsaken till detta är oftast att ens kondition och muskler förbättras så snabbt att man får blodad tand och då ger sig ut på allt längre löpturer. Senor och leder stärks och tränas do... Læs mere »

Kompressionsstrümpfe behandeln und pflegen kranke Beine mit Schäden

Kompressionsstrümpfe und Stützstrümpfe werden häufig miteinander verwechselt, aber es gibt einen klaren Unterschied bei den Eigenschaften und Zwecken der beiden Produkte. Kompressionsstrümpfe sind sehr straff, sind typisch aus Gummifäden hergestellt gemacht und können vom Arzt verschrieben werden. Kompressionsstrümpfe haben somit den Zweck, Schäden oder kranke Beine zu behand... Læs mere »

Piskesmæld advokat er ordene du bør søge på, hvis du rammes af piskesmæld

Hvert år rammes ca. 6.000 danskere af piskesmæld, hvilket er en tragisk hændelse for dem, der rammes, samt deres pårørende. Det kan være svært at tackle det selv, da man normalt ikke vil have overskud til at slås med forsikringen eller andre parter, mens man er påvirket af de smerter, et piskesmæld kan medføre. At slås med forsikringen er dog desværre ofte noget, som følger m... Læs mere »

Kortholder til mange formål

Det kan være svært at finde hoved og hale i hvordan du skal forholde dig hvis du er begyndt at få rigtig mange kort i din pung. Måske har du lige fået nyt visa dankort og måske har du også lige fået køre kort. Det kan også være, at der ligger et fitness kort i din pung som du skal have styr på. Så kan det være en rigtig god idé at have en kortholder til at holde styr på alle di... Læs mere »

Lændepude for at sidde komfortabelt

Der er rigtig mange forskellige mennesker, som i dagens Danmark har store problemer med sin ryg og med sin lænd. Mange tænker, at sådan skal det sikkert bare være og gør som sådan ikke mere ved det end som så. Men der er også nogle som jævnligt går til massør for at få bugt med problemerne med ryggen og med lænden imens andre tyr til at investere i en lændepude, som er noget a... Læs mere »

Dobbeltdyner kan være gode

Når du skal ud og vælge en dyne til din nye seng så kan det være en god idé at kigge sig om efter noget som er komfortabelt og noget som man sover godt i. Ellers får man ødelagt sin søvn med det samme og det påvirker resten af dagen og den efterfølgende dag. Nogle synes, at dobbeltdyner er en god ting at have imens andre hellere vil foretrække at have dyner hver for sig, så de ... Læs mere »

Specialfunktionen Job og Handicap hjælper dig videre efter funktionsnedsættelse

Det kan være svært at komme videre med livet efter man har været udsat for en ulykke der giver en funktionsnedsættelse. Det er ikke sikkert man kan arbejde på samme måde som før, og det kræver hjælp af professionelle, for at finde dine evner frem igen. Specialfunktionen Job og Handicap kan hjælpe dig videre med råd og vejledning. Ved hjælp af kurser, værktøjer, netværksaktivite... Læs mere »

Mindfullness Århus er for alle der ønsker bedre velbefindende

Der findes mange forskellige måder, at få mere fysisk og mentalt overskud. Man kan fx begynde at komme bedre i form med sport, da man bliver styrket i både krop og sjæl. Man kan også ta til behandlinger ved en massør eller lignende. Det kan være spændinger, der skal løsnes. Helbredet vil også blive bedre, hvis man gør noget for velværet. Mindfullness Århus er kurser som kan h... Læs mere »