Ammepude er en god støtte til ammende kvinder

Der findes rigtig meget forskellige babyudstyr. Noget udstyr er vigtigere end andet. Når man bliver mor, tænker man ikke særlig meget på sine egne behov, så derfor er det vigtigt, også at investere i diverse udstyr til sig selv, som en slags støtte som mor. Her kan bl.a. nævnes en ammepude.
Rigtig mange mødre vil helst amme og gør også indsats for at det lykkes. Det er ikke altid det fungere, fordi man er for anspændt, eller fordi man bliver nervøs og stresset over det ikke lykkes første gang.
Man ammer i mange timer, hvis man regner det hele sammen. Derfor er det rigtig vigtigt med den rette støtte, så man ikke ender med ondt i ryggen. Ofte har man allerede ondt i ryggen i forvejen, fordi man har båret rundt på et lille barn i så mange måneder. Derudover bærer man også barnet, når det er født; der går alligevel nogle måneder, før barnet selv kan komme rundt omkring.
En ammepude kan efter endt amning bruges til støtte af barnet, når han/hun skal lære at sidde eller når de ligger på maven. Man kan få sådan en pude i mange forskellige størrelser og med forskellig fyld. Ligeledes kan man også få stoffet i forskellige kvaliteter, fx økologisk bomuld.