Dobbelt dyner er til dig der elsker at putte under dynen

Vi går den årstid i møde hvor mange synes det er træls at tæerne stikker uden for dynen eller man vågner ved at ens partner har snuppet hele dynen. Måske lå i sammen under den ene dyne da i faldt i søvn og så er i drejet væk fra hinanden og den ene har snuppet dynen med sig.
Denne problematik kan løses med dobbeltdyner. Mange siger at de ikke kan sove under samme dyne som deres partner, de vil have deres egen, men oftest er det bare en vane sag. Men det afhænger også af hvor stor en dyne i køber de fås som udgangspunkt i tre forskellige størrelser: 200x200, 200x220 og 240x220. Den første er efter manges mening for kort så de fleste vælger at købe den der er 200x220, så tilgodeses også den person i forholdet der nærmer sig de to meter.
Når vi taler dobbeltdyner er der ligesom i de almindelige dyner også flere forskellige typer fyld naturfyld og fiberfyld, som er kunstigt fremstillet fyld.
Hvis du vil have en rigtig god kvalitetsdyne kan det anbefales at købe en med moskusdun eller gåsedun, det er klart de mest populære fyld typer. Det er ensbetydende med at en dyne er tung at den så også er den varmeste dyne. Hvis du vælger en naturfylds dyne er det luften imellem dunene der giver varmen, det giver ligesom en isolerende effekt. Så derfor kan en dyne godt virke rigtig let men samtidig være rigeligt varm som vinterdyne. Hvor varm en dyne er betegnes i fagsprog som bæreevnen på dynen, jo højere bæreevne jo varmere er dynen.
Hvis du har en dyne med en høj bæreevne, kan du med fordel skifte til en sommerdyne når vinteren er ovre, da du nok vil opleve at den anden bliver for varm. Især også når du sover under en dobbeltdyne, for to mennesker udgiver mere varme end en.
Dobbelt dyner er perfekt for dig der elsker at putte under samme dyne eller dig der gerne vil kunne pakke dig helt ind og som ikke vil risikere at tæerne stikker ud. Det er jo ikke nødvendigvis kun for par at have en dobbelt dyne, du kan sagtens have en dobbeltdyne, selvom du er alene.