Madrasser skal købes ud fra kropsbygning og individuelle behov

Mange ved ikke hvor vigtig vores seng egentlig er, for at få en god dag. Selvom det egentlig er om natten vi ligger i vores seng, så har vores nattesøvn stor indvirkning på vores overskud, glæde og optimisme. Og for at du kan opnå at få den mest optimale nattesøvn, er det vigtigt at jeres madrasser passer lige præcis til den individuelle.
Rigtig mange mennesker får ikke det optimale ud af deres søvn, fordi de ikke har en madras der yder den nødvendige støtte.
Når du er ude og kigge på en ny madras til din seng, er der to ting du først og fremmest skal have i mente, nemlig størrelsen på sengen og hvor hård en madras du skal have.
Madrassens hårdhed skal passe med den måde du sover på og hvordan din kropsbygning ser ud. Det er vigtigt når du ligger på madrassen, for eksempel ligger du på ryggen i sengen, må der ikke kunne komme en hånd inden under lænden. Det er vigtigt at madrassens hårdhed er så hård at den støtter din ryg og samtidig så blød at du synker ned så den tilpasser sig din kropsbygning.
Mange sover i samme stilling nat efter nat, derfor er det også vigtigt at finde en madras der oretholder sin hårdhed nat efter nat.
Deler man seng med sin bedre halvdel, skal man huske at man ikke nødvendigvis kan bruge samme type madras og derfor er nødt til at købe to forskellige madrasser, for på den måde sikre at begge parter får den mest optimale nattesøvn.
En sidste ting der er vigtigt at have med i sine overvejelser er, om man bruger sengen til andet end at sove i. Ligger du og læser eller ser fjernsyn i sengen, eller døjer du med trætte og tunge ben, så kan det være du skal vælge en elevationsseng. Her kan du have hovedenden når du skal ligge og læse eller se fjernsyn; eller fodenden hvis det har været en travl dag for dine ben. På den måde vil du altid have mulighed for at finde den bedste position, uanset hvad du laver
Vælger I de rette madrasser er i sikret en afslappende oplevelse når I ligger i jeres seng. Og I er sikret en optimal nattesøvn, der giver Jer det bedste overskud hver dag.