A pair sko er skønne sko i høj kvalitet, prøv et par

Har været nede hos min lokale sko pusher, for at se på a pair sko og sende nogle af mine vinter damestøvler til forsåling. Nu er det endelig blevet lunt nok til at jeg kan undvære de store vinterstøvler. Jeg har selvfølgelig mine forårs/efterårs damestøvler, men de må vente med deres renovering lidt i nu.
Sæsonen er ved at være stiletter med korte benvarmer leggings, det er bare super hot sådan lidt galoche 1020ér agtigt på den pikante måde- Me like. Jeg har aldrig helt lært det med at gå med nylonstrømper læs strømpebukser, det er bare ikke behageligt. Jeg kan sagtens bruge selvsiddende nylonstrømper, men ikke nogen med mås i.
Min kære sko pusher havde billige damesandaler, både i læder og fake, og han henviste til sin hjemmeside hvor jeg kunne finde endnu flere damesko og billige damesandaler. jeg kan godt se at det bliver en dyr måned på skobudgettet.
tilgengæld vil jeg sige at jeg bruger virkelig mine a pair sko og passer godt på dem, jeg har sko, der har været min mormors og de er bare skønne og de passer mig perfekt. Jeg kan stadig huske da hun gav mig dem, hendes fineste slangeskindssko købt 1951. Hun havde glædestårer i øjnene da hun så min glæde og at jeg kunne passe dem.
Jeg matcher dem med hvide eller sorte leggings, og så er skoene bare topmoderne, og jeg har en følelse af at have min mormor siddende smilende på min skulder hver gang jeg har dem på, jeg er sikker på at det sender gode vibrationer.