Hangtags sætter prikken over i’et på dit produkt, og giver en fed identitet

Alle kender til det, vi i daglig tale kalder for tøjmærker. De mærker, som sidder i nakken på T-shirten eller skjorten, og som fortæller noget om, hvor tøjet er fra, og hvor meget varen har kostet. Oftest er det bare et grimt lille vanillamærke med et hvidt klistermærke med prisen, altså ret uinspirerende.
Er man en smule mere kreativ, og vil man som butik eller tøjdesigner gerne give produktet en federe finish og sætte prikken over i’et, så kan man med fordel få lavet en flot og unikt mærke. Sådanne mærker kaldes i fagsprog for hangtags, og kan laver fuldstændig unikt.
Mange gange er mærkerne produceret i en form for papkvalitet, med et hvidt klistermærke på, men man kan jo lige så godt få lavet et mærke, hvor at teksten er på mærket, i stedet for at det skal klistres på. Hangtags kan i princippet leveres i mange kvaliteter og materialer, samt i mange forskellige former, farver og størrelser. Mærkerne kan ud over pap og papir fås i mange eksotiske varianter, f.eks. PVC, vævet og i silikone.
Så har du et specielt produkt, som du gerne vil sælge, så sørg for at der ikke er små ting, som f.eks. et tøjmærke, som rammer helt ved siden af. Få i stedet lavet et mærke, som udstråler den samme identitet, som det du prøver at ramme med dit tøj.
Mærkerne kan også sagtens bruges i alle mulige andre sammenhænge, f.eks. vedlægges en lille goodiebag.