Superfit sandaler er Østrisk kvalitet til billige priser

Hver eneste skridt som din barn tager, er en del af barnets udviking, og giver en masse skønne oplever som er forbundet med at kunne løbe, gå, lege og tumle rund, så hvorfor ikke have et par sandaler som kan klare dette det store pres.
Ønsker du et par sandaler, fra et firma som har mere en 70 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af børnesko? Så er skal du have et par Superfit sandaler.
Superfit har fået store succes, fordi de udvikler sko og sandaler specielt til børn.
Superfit er en af Europas største producenter for børnesko, og du kan købe Superfit sko i mere en 45 land, så at kunne finde et par Superfit som falder i dit og barnets smag er slet ikke noget problem, da der har mange forskellige modeller og alt i verden.
''Superfit – Er stort ansvar for små fødder''

Samarbejder med læger og ortopæder, for den perfekte sandal

Når Superfit designer børnesko og Superfit sandaler, så samarbejder de med læger og ortopæder for at den helt rigtig pasform og støtte. De har på den måde udviklet en helt særlig Superfit teknologi, der Superfit sandaler og børnesko disse fordele; En hælkappe son er konstrueret til at give ekstra beskyttelse mod stød, og sikre at skoen sidder godt fast. Superfit sandaler har en sål lavet af PU med indbygget trindæmpning og en meget slidt stærk, skridsikker bund.
Superfit lod 342 læger og ortopædiske kirurger fra Tyskland, Østrig og Schweiz til at undersøger deres sko, og deres resultat var storslået. Superfit fik den flotte karakter 9,7 ud af 10 mulige i undersøgen for sko velegnet til børn, så ingen tvivl om at der lever op til deres høje kvalitetsstandart.

I centrum for udvikling af Superfit Sandaler
- Moderne design kombineret med Pasform og Kvalitet.

Når Superfit udvikler deres sandaler og sko, er det vigtig for dem at de ikke kun er behagelige at have på og udviklet til børn, de er lige så vigtig at Superfit Sandalerne er smarte og moderne at kigge på. Derfor at de en del skodesigner i deres hovedkvarter som ligger i Graz, Østrig, som arbejder på udsende på skoen. Det leger med flotte farver, specielle former, og spændende detaljer, så det er en Superfit sandal som vil passe til enhver lille dreng eller pige. De fleste af modellerne har en let åben og lukke mekanisme, så det helt små hurtigt lærer selv at tage sine Superfit sandaler let af og på.
Hvis du følger størrelses guide for Superfit, så vil du med garanti få et par Superfit Sandaler, hvor barnet kan vrikke med tæerne, og som de aldrig vil have lyst til at tage af.

Superfit sandaler – En sandal der ikke går på kompromis med pasform, behagelige og design.