Håndlavede vielsesringe er ved at komme på mode

Er der efterhånden kommet større efterspørgsel efter special fremstillede smykker og det er både når vi taler almindelige smykker til dagligdags brug, men også smykker som vielsesringe, tandringe og mange flere.
Vi er begyndt at tænke meget i affektions værdi, for eksempel at arve et smykke fra sine bedsteforældre og så enten bruge det som det er, men endnu mere brugt er at få det om designet eller helt at få det smeltet om og lavet et helt nyt smykke.
Håndlavede vielsesringe er et af de smykker, der er flest der får lavet, og det kan både være fordi man har nogle smykker i forvejen som har en stor affektionsværdi for enten bruden eller gommen, men det kan også være fordi man gerne vil have sit eget personlige præg på det smykke som skal sidde på ens finger resten af livet, som symbol på at man hører sammen med et andet menneske.
Der ingen regler for hvordan vielsesringe skal se ud eller om de skal være ens, ofte har de dog nogle ligheder i form at materiale, overflade udformning som går igen på begge ringe, så man ikke er i tvivl om at de to ringe hører sammen.
Du kan næsten kalde det at lege med lego, når der skal besluttes hvordan ringen skal se ud. For først skal man finde ud af hvilket materiale skal den være i sølv, guld måske hvidguld eller en blanding. Så skal man til at præciserer hvordan udformningen skal være, skal den være smal eller tyk, afrundet eller mere kanten og skal de være ens eller forskellige. Mange håndlavede vielsesringe bliver ikke helt ens, for han vil oftest gerne have en enkel ring uden for mange detaljer. Hvor hun derimod ofte gerne vil have detaljer, krummelurer og sten i hendes. Og det er en af de klare fordele ved at få dem fremstillet specifikt efter ens egen smag.
Så er der mange der tænker, at det er meget dyrere at få designet sine egne ringe end at købe et færdigt par, men det er faktisk ikke tilfældet. Og den lille smule som de nu er dyrere kommer tilbage mange gange for I får jeres helt egne håndlavede vielsesringe som ingen andre har magen til.