Scherning har smykker der passer uanset din stilart

Førhen når man talte smykker og smykke mærker var det de store kendte navne som Georg Jensen og Aagaard der var på tale, sådan er det ikke længere. Det er stadig mærker der kan være med i konkurrence og er på ikke måde røget ud på side linjen. Derimod er der kommet en masse mindre kendte designere til, som har designet nogle helt fantastiske smykker, der side om side med de store mærker.
Et af de mærker der har taget kvinderne med storm, er for eksempel et mærke som Scherning København og designeren bag er Mette Scherning. Hendes smykker er håndlavede og derfor vil du altid opleve at få et helt unikt smykke, selvom der er flere af sammeslags som det du har købt vil det aldrig være helt magen til.
Den stil smykkerne er holdt i, er en klassisk og enkel stil. Det gør at de er anvendelige til alle outfits, hvad enten du er en klassisk pige eller mere er ovre i boheme eller måske det mere rå look. Er du den klassiske type, vil smykkerne blot understrege din stil yderlig og har du et mere råt look, vil smykkerne være med til at give et roligt tvist til dit outfit.
Scherning smykkerne fås i mange forskellige farver, lige fra sort/hvide til nogle med blå, orange eller grøn på, hvilket også gør at det er muligt at kombinere smykkerne med alt i ens garderobe.
I smykkeserien findes både ørestikker og creoler en fællesnævner for øreringene er at de er alle runde men med forskellige mønstre på.
Nogle er malet så de minder om en blomst, hvor andre er malet med streger så de minder mere om solens stråler, hvorimod nogle andre er malet med prikker i forskellige størrelser. Alle mønstre fås i begge modeller altså ørestikker og creoler.
Scherning smykkerne er fremstillet i porcelæn og emaljelak og den del der skal ind i selve øret er fremstillet i guld, sølv og rhutenium, så alle burde kunne tåle disse lækre smykker også selvom der er en snert af allergi.
Så står du og skal have nye smykker, kan det varmt anbefales at tage et kig på dette helt fantastiske brand.