En sølv halskæde er smuk både med og uden et dekorativt vedhæng

Hvis man kigger ind i stort set alle kvinders garderobe, vil man med garanti finde et stort udvalg af tøj lige fra bukser til nederdele og alt lige fra toppe til skjorter. Men det er ikke kun tøjet der ofte er meget af, mange kvinder har også en svaghed for sko og har derfor et velassorteret udvalg her også. Men den sidste trend der også er begyndt at indtage kvinders garderobe det er smykker, og det kan være alt lige fra en sølv halskæde, læderarmbånd eller smukke øreringe.
Smykker er blevet en stor del af de accesories der bruges i dag og i større og større grad, faktisk også af mænd. Der er det dog ofte lidt grovere smykker, hvor kvinder ofte har mere spinkle og elegante smykker.
Førhen var det holdningen lidt, at enten valgte man sølv eller guld smykker, man blandede ikke de forskellige metaller. Det er ikke længere sådan, i dag blander man alle de forskellige metaller og sten, man er ikke længere så bange for at kombinere, men derimod ser man alle muligheder ved de forskellige metaller.
Dog er der stadig en voervægt af kvinder, der vælger sølv som deres foretrukne og det er ofte fordi en sølv halskæde er billigere end en i guld. Men samtidig er det også fordi, sølv er langt nemmere at integrere i garderoben uanset hvilken stil man har og hvilke farver man elsker. Der kan en guld eller titanium eller andre kæder godt være lidt sværere at integrere.
Sølv udstråler lethed og udstråler enkelthed, så det tilfører dit outfit et elegant look, hvorimod en kæde i guld godt kan virke mere tungt og dysteret.
Det er også derfor mange vælge hvidgulv fremfor den traditionelle guld eller endda rødguld, fordi hvidguld er en del lysere og læner sig over mod sølv siden.
Og hvad enten du vælger en guld eller sølv halskæde, så er der et stort udvalg af kædetyper, hvad enten du skal bruge den alene eller sammen med et smukt vedhæng.
Skal du have et vedhæng i, kan det være en god ide at vælge en kæde der ikke for tyk og som ikke har mange detaljer i kæden selv, ellers vil detaljer tage fokus fra dit smukke vedhæng. Typiske kæder til vedhæng er ankerkæden, slangekæden og veneziakæden.
Skal du derimod have en kæde uden vedhæng kan en Figarokæde, bismarckkæde eller en singaporekæde være nogle gode valg.